Bed of Tentje

Overnachten kan hier in een bed of een tentje en zowel in huis als in het bos.
Boven in de boerderij hebben wij twee ruime kamers: de warme Bres en de frisse Hoya.

Bres
Dit is de knusse, gezellige kamer boven in de boerderij, vol warme kleuren. Met 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoons bed geeft de kamer plek aan 4 mensen.

Hoya
De Hoya is de grootste kamer van de boerderij en is ingericht in frisse mexicaanse stijl. Met de sfeervolle verlichting en boeken is het aangenaam vertoeven. Er zijn vijf bedden:
– 4 eenpersoonsbedden;
– 1 tweepersoonsbed;
Twee van de bedden zijn als een klein bedsteetje ingebouwd.

De Pas
Op de overloop tussen de Bres en Hoya staat nog twee extra bedden en een eettafel.

Verspreid op het terrein vind je verschillende unieke slaapplekken. De eerste die je tegenkomt zijn de eigenwijze Flipkip en de stoere Jeeva, aan de rand van Aer, het plein.

Flipkip
De allereerste aanwinst van De Helleborus: nog voordat Aer helemaal ingericht was, stond de Flipkip al te pronken. Zijn naam heeft deze Kip caravan gekregen nadat ie van binnen en buiten gepimpt werd door kunstenaar Luxaflip. Het heeft een tweepersoons bed (190cmx130cm)en een zithoek dat omgebouwd kan worden tot een tweepersoonsbed.

Jeeva
Niet veel later schoof Jeeva aan. Een Duitse legerunit gebruikt voor militaire training en vernoemd naar de eerste slaper: Russische vriendin Eva. Ondanks zijn spartaanse imago is het een van de meest comfortabele slaapplekken met een extra groot bed (240cmx175cm)). Jeeva is van binnen aangekleed met Hollandse dessins en het interieur kan omgebouwd worden tot 8 stapelbedden.

Stoffel
Een stukje verder in het bos staat de knusse Stoffel. Een bescheiden caravan met een twijfelaar voor het kleinere budget. Afmetingen van het bed: 195cmx120cm.

Pipo
Halverwege het bos staat de Pipowagen. Een 1-persoonsaccommodatie waar je langere tijd in kan verblijven. Er is een schrijftafel. In de winter is er een kacheltje die je kan verwarmen.

Boscamping
Als je ervoor kiest om in een tent te slapen, dan kun je een mooi plekje uitzoeken onder de beukenbomen op de boscamping.

Yurt: Saravá
Of kies voor een romantische overnachting in de handgemaakte Yurt Saravá. Deze staat op een prachtig plekje bij de vijver.

Panza
Wil je toch de kampeerbeleving maar heb geen eigen tentje en slaap je liever op een bed. Slaap dan in de door ons ingerichte Panza.