Als je een bruiloft of jubileum organiseert of een uitvaart moet regelen, wil je bovenal dat het onvergetelijk wordt. Het kan een hoop werk zijn om alle ingrediënten op elkaar afgestemd te krijgen.
Niet bij ons gelukkig, want wij hebben alles al onder 1 dak. Bij ons vind je meerdere ruime locaties met een open en natuurlijke sfeer, goed eten van professionele cateraars, slaapplek voor 50 personen. Kortom, een ideale plek voor een besloten groep die iets te vieren of gedenken heeft.

Bruiloft of Jubileum

Stel je voor, jij en je kersverse echtgenoot lopen de lange versierde oprit af en komen aan bij Aer, het kloppend hart van het terrein, waar al je familie en vrienden je opwachten.
Aan lange tafels met vers geplukte bloemen genieten jullie van een met aandacht verzorgd diner. Een goed moment voor iemand om het woord te nemen op deze gedenkwaardige dag.
Als de buiken gevuld zijn waaieren je gasten uit: een paar maken een wandelingetje door het mooie bos, kinderen gaan hun eigen weg, anderen genieten met een drankje van de zonsondergang bij Aurora.
Samen met jou of je ceremoniemeester zorgen we ervoor dat deze dag precies de sfeer heeft die jij wilt.

Verjaardags- of Vrijgezellenfeestje

Zo’n feestje waar je op een gegeven moment de groep rondkijkt en even volmaakt gelukkig bent, dat zijn altijd de beste. Wij weten wel hoe dat werkt! Languit op een bankje bij het vuur, een dampende hottub, een bar tot je beschikking en misschien een beetje dansen ook? Geen gedoe met ‘wie is de bob’, want als het voor jou mooi is geweest rol je gewoon je tentje in. Wil je de eregast extra verwennen, dan geef je hem of haar natuurlijk een overnachting in de handgemaakte yurt Saravá bij de vijver. We hebben arrangementen beschikbaar voor verschillende portemonnees.

Vrienden of Familieweekend

Even met z’n allen een weekendje weg, dat is altijd gezellig. Wij hebben genoeg plek voor de hele brady bunch, tenminste, zolang jullie niet met meer dan 50 zijn. Wij hebben namelijk 10 slaapplekken in de herberg en 10 in de units, daarnaast kunnen in het bos 20 tweepersoons tentjes staan.
Het is handig om de buitenkeuken tot je beschikking te hebben en als je geen zin hebt om te koken neem je bijvoorbeeld een vlees & vis BBQ van ons af.
Speciaal voor de kids hebben we de Speeldernis waar ze zich kunnen vermaken, het is ook mogelijk om ons een avontuurlijke of leerzame kinderactiviteit te laten organiseren. Het Natuurbad van Engelbert ligt op 5 minuten lopen van hier. Na een dagje zwemmen is het heerlijk om een vuurplaats te huren en daar de dag af te sluiten. Kortom, er is van alles mogelijk op het gebied van eten, slapen en vermaak. Wij denken graag met je mee.