Het is misschien een wat romantisch idee: zo’n herberg van vroeger waar een bed voor je klaar staat, je met een gevulde buik bij het vuur kunt zitten en op adem komt. Toch is dat wat wij graag bieden: een thuis weg van huis. Die liefde is terug te vinden in elke slaapplek, vuurplaats, leeshoek en verscholen zitje.

Omdat het terrein van De Helleborus zoveel te bieden heeft, komt ze het best tot haar recht in combinatie met groepen. Bij een vrienden- of familieweekend bijvoorbeeld, komt het hele spectrum aan bod: bed of tentje, eten of catering, Aer of Wuzzelbud en vermaak of ontspanning..

Bed of Tentje

Onze herberg heeft bedden voor onder andere: prinsessen op erwten-slapers, verlegen slapers, groepsknuffel-slapers, avontuurlijke slapers en zelfs de af en toe voorkomende last minute-slaper. Overnachten kan bij ons namelijk in een van de kleurige kamers in de boerderij, in een van de gave slaapplekken op het terrein of in je eigen tent op een mooi plekje in het bos.

Eten of Catering

Wanneer wij je maaltijden verzorgen of we schakelen één van onze cateraars in, krijg je sowieso vers en gezond voorgeschoteld. Of het nou vlees, vis, vegetarisch en veganistisch is, maakt niet uit. Zelf koken mag ook heus, we hebben daar een mooie grote buitenkeuken voor.

Aer of Wuzzelbud

Het terrein van De Helleborus is verdeeld in verschillende Area’s, een specifieke plek waar je gezellig met elkaar kunt verblijven. Net als de slaapplekken heeft elke Area zijn eigen karakter, voor elke gelegenheid de juiste setting dus!

Vermaak of Ontspanning

Als de bedden, het eten en de perfecte plek geregeld zijn ben je al een heel eind! Vermaak of ontspanning valt met ons ook te organiseren, we hebben een heel arsenaal beschikbaar.

Er zijn verschillende weekenden beschikbaar dit jaar (vanaf 1 april t/m 1 november).
Vraag vrijblijvend een offerte aan. Mail ons :).