Laden Evenementen

Hallo dromers!

Lijkt het je leuk om in een kleine groep (4-6 deelnemers) te ontdekken hoe je meer uit je dromen kunt halen? Wil jij gaan begrijpen waarom je droomt, wat je droomt en wat je ermee kunt?
Dan is de droomcursus Waar droom jij over? in de yurt van De Helleborus vast iets voor jou!

In 4 maandelijkse bijeenkomsten gaan we op deze speciale locatie de dromen bespreken die jullie zelf inbrengen. Door het samenkomen stimuleer je jezelf om de betekenis van je dromen niet alleen incidenteel te onderzoeken maar er een goede gewoonte van te maken. Al doende krijg je nieuw gereedschap in handen om je eigen dromen te verhelderen en steeds meer betekenis hierin te ontdekken. Droomduiding stimuleert je intuïtie en tijdens de bijeenkomsten ben je welkom om jouw inzichten te delen. Je kunt zo je eigen proces en ontwikkeling over een langere periode in beeld brengen en al doende je eigen coach zijn!

De droomcursus wordt gegeven door Valérie Tichelman van Waar droom jij over?

Zij heeft orthopedagogiek gestudeerd in Amsterdam en heeft jarenlang een eigen praktijk in astrologie en auralezen gehad in Groningen. Valérie houdt zich al zo’n 27 jaar bezig met de duiding van haar dromen en is erg enthousiast over de eenvoudige en directe wijze waarop dromen inzichten aanreiken. Bij de duiding richt zij zich zoveel mogelijk op de vertaling van dromen naar je eigen dagelijks leven en de manier waarop je met jezelf omgaat.

In de loop van 2015 is zij ertoe overgegaan om het plezier en de verrijking die droomduiding te bieden heeft, te delen met anderen.

Zie ook waardroomjijover.nl en facebook.com/waardroomjijover

 

Data: 10 oktober, 7 november, 12 december en 8 januari

Bijdrage: 80 euro

Gegevens

Begin:
oktober 10 @ 19:30
Einde:
8 januari 2018 @ 21:30
Evenement Categorie:
Website:
https://dehelleborus.info/evenement/waar-droom-jij-over/
Organizer:
Valérie Tichelman
E-mail:

Tickets
NIEUW!!! Ga naar De Helleborus evenementensite voor meer informatie, inschrijvingen en tickets! Tot snel!