Ja juist! Een van de grote voordelen van De Helleborus is toch wel het buitenleven. Op speciaal daarvoor aangewezen plekken kun je gezellig de hele avond fikken met je vrienden en vriendinnen.

Nee dat hoeft niet. De Helleborus verhuurt haar accommodatie inclusief lakenpakket (EUR 5,-) zodat iedereen altijd in een gespreid bedje met fris dekbed terechtkomt 😉

Ja dat kan. Er zijn slechts twee plaatsen direct op de oprit beschikbaar. Geef dit tijdig aan.

Binnen in de boerderij zijn er twee familie-\groepskamers, ‘Hoya’ en de ‘Bres’ voor maximaal 10 personen. Op de overloop ‘Pas’ zijn er 2 extra bedden beschikbaar. Buiten zijn de opties: de ‘FlipKip’ Caravan (4 personen), de ‘Stoffel’ Caravan (2 personen), de ‘Jeeva’ Unit (2 personen), de ‘Pipowagen’ een mooigekleurde keet (1 persoon), de Panza bell-tent…

Ongeveer 20-24. Maar er kunnen altijd tenten worden bijgeplaatst op de boscamping.

Graag onze oprit zoveel mogelijk vrijhouden. Tijdens aankomst en vertrek mogen er auto’s tijdelijk op de oprit staan. Voor langere periodes volg de parkeerinstructies op: https://dehelleborus.nl/parkeren/.

Ja. Graag wel op tijd aangeven of reserveren.

Ja. Graag wel op tijd aangeven of reserveren.

Als het tijdens een groepsevenement slecht weer is kan er dan gebruik gemaakt worden van de schuur (Canna). De schuur is de standaard uitwijkmogelijkheid voor buitenevenementen. Maar omdat de schuur ook los verhuurd wordt is het handig dat er op tijd afspraken worden gemaakt over het ‘slecht weer scneario’.

Aankomsten vanaf 13:00 en inchecken vanaf 14:00. Uitchecken tot 12:00 en vertrekken uiterlijk 14:00. Voor groepsevenementen worden met de evenementorganisatie afspraken hierover gemaakt. Als basis gelden dezelfde tijden als voor individuele aankomst en vertrek.

Nieuwsbrief