WAT & WIE WE ZIJN
De Helleborus bestaat uit een herberg, theetuin en voedselbos in het schitterende Engelbert. Waar dromen de aarde raken, dat is onze missie. Lekker doen is ons motto. We bieden het terrein, de faciliteiten en ons netwerk aan aan enthousiaste en kleurvolle dromers op velerlei gebied. Wij geloven in de kracht van de lokale economie waar mensen met elk hun eigen capaciteiten en inspiratie kleinschalige, lokale producten en duurzame dienstverlening met elkaar uitwisselen.

RUGGENGRAAT VAN DE HERBERG
Het is misschien een wat romantisch idee: zo’n herberg van vroeger waar een bed voor je klaar staat. Toch is dat wat wij graag bieden: een thuis weg van huis. Om dat gevoel over te brengen, hebben we jou nodig.
Samen met de andere schoonmaaksters ben je de ruggengraat van de herberg. Dankzij jou hebben de gasten een fris opgemaakt bed, zijn de sanitaire voorzieningen schoon en gemeenschappelijke ruimtes netjes. Al deze dingen zijn essentieel voor een prettige aankomst en fijn verblijf.

WIE JIJ BENT
Je bent ZZP’er en hebt 4-16 uur per week ruimte voor ons. Je hebt een opgeruimd karakter en houd van aanpakken. Bent flexibel maar houd je aan de gemaakte afspraken. Je kan makkelijk omgaan met een altijd veranderende omgeving maar houdt ook van het neer zetten van een structuur. Je hebt oog voor detail en feeling voor de sfeer die we willen neerzetten.

PROCEDURE
Denk je bij ons te passen? Stel jezelf kort voor in een mail aan info@dehelleborus.nl