Loading

DE PLEK

De Helleborus – Herberg, Mini-camping, Voedselbos en Permacentrum.
Een hele mond vol, want we doen en bieden ook heel veel. ‘Gewoon lekker doen!’ dat is ons motto. Onze boerderij in het schitterende Engelbert biedt elk seizoen talloze mogelijkheden om samen te werken aan innovatieve projecten en duurzame uitvindingen. 

DE MISSIE


‘Waar dromen de aarde raken’ is onze missie. We bieden graag een plek aan ondernemers met een inspirerend plan. Een voorbeeld daarvan is yurt Saravá die handgemaakt is door Esther en achterin ons bos schittert.

DE AGENDA

We laten je graag kennismaken met permacultuur, lokale economie en nieuwe autonomie. In onze knusse boerenschuur faciliteren we workshops over bijvoorbeeld eetbare planten, meerjarige groenten en composttoilet bouwen. In yurt Saravá host Wijzemoer maandelijks een vrouwencirkel. 
Kijk in de agenda

OVERNACHTEN

Ook kun je heerlijk slapen op De Helleborus, bijna iedereen ervaart hier een gevoel van thuiskomen en daar zijn we trots op. Overnachten kan bij ons in een van de kleurige kamers in de boerderij, in een van de gave caravans op het plein, de pipowagen in het bos, de yurt bij de vijver of in je eigen tent op een zelfgekozen plekje.

HET TEAM

Met een vast team en een wisselend aantal vrijwilligers werken we elke dag aan het draaiende houden en ontwikkelen van De Helleborus. Bij alles wat we doen staat permacultuur centraal, en daar hoort ook het delen van kennis en ervaring bij. Als vrijwilliger ben je welkom om mee te werken in de permatuin, te helpen bouwen, mee te draaien in de herberg of in de keuken.

Kom bij het team

PROJECTEN


Naast het dagelijkse reilen en zeilen, werken we altijd aan een aantal specifieke projecten. Denk aan het ontwerpen en inrichting van de permatuin, het bouwen van eco-sanitaire faciliteiten, renoveren van de gemeenschappelijke ruimte enzovoorts. 

Boek nu!
Translate »