Loading

SAMEN DOEN IS LEUKER


De kruisbestuiving die plaatsvindt als mensen samen werken en van elkaar leren is een van de leukste dingen van permacultuur. Daarom zijn we altijd blij met mensen die zich aan ons willen verbinden als vrijwilliger. We brengen je skills en behoeften in kaart en spreken een aantal proefdagen af, zodat we beiden kunnen kijken of we een match zijn.

DYNAMISCHE OMGEVING

Omdat we nog steeds aan het ontwikkelen zijn, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt in een dynamische werkomgeving.

We werken hard en snel en dingen kunnen gauw veranderen. Vanwege het hoge tempo, heeft het onze voorkeur dat je al enige kennis en ervaring hebt in de area waarin je wilt vrijwilligen.


Lijkt het je leuk om samen met ons bezig te zijn? Vult dit formulier(ENG) in voor de eerste stap, tot horens! 

HERBERG

Je bent er voor de gasten. Je helpt met in- en uitchecken. Daarnaast regel je het betalen, zorg je voor het ontbijt en het gezellig maken van de gezamenlijke ruimte. Verder help je mee met het verzorgen van de dieren en het verdere reilen en zeilen van het terrein

KEUKEN

Je biedt ondersteuning in de keuken. Je helpt mee met het snijden, helpt met meedenken met het menu en verzorgt voor de lunch. Daarnaast kijk je naar welk voedsel uit de tuin verwerkt kunnen worden in mooie producten.

TUIN

Je hebt groene vingers en bent dus elke dag in de tuin te vinden. Je zorgt voor de moestuin, je geeft alle planten water en maait het gras. Daarnaast werk je aan nieuwe ideeën om de tuin naar een hoger niveau te tillen.

BOUWEN

Je werkt het liefst met je handen en houdt van fysiek werk. Je werkt in team verband of alleen aan klussen op het terrein. Je maakt een tafel, pimpt een accommodatie of helpt met grote klussen op het terrein. Ook heb je oog voor detail en help je mee het terrein onderhouden.

Boek nu!
Translate »