F.A.Q.

Hoe kan ik de korting code gebruiken? 

Van wanneer tot wanneer zijn jullie open? 
In 2021 zijn we open van 29 juli tot & met 31 oktober.
In 2022 waarschijnlijk vanaf medio mei.

Welke accommodaties zijn er? 
In 2021: De kamers in het huis (Bres & Hoya), de Pipowagen, de Black Betty caravan, de Bell Tent (Panza), een Tiny T(ent). Later (hopelijk ook vanaf 29 juli) nog de Yurt (Mimosa), Bungalow tent (Lampetee), de legerunit (Jeeva).

Is er ook prive sanitair? 
Nee, alle accommodaties hebben gedeelde toiletten en douches. Op dit moment zijn er 1 wc, 2 compost toiletten, 2 urinoirs en 3 douches. Deze worden binnenkort uitgebreid met nog 3 compost toiletten met urinoir.

Is de camping rolstoeltoegankelijk?
Omdat we net beginnen in een bos en nog niet alles verharde paden heeft is dit voor nu alleen voor de avontuurlijke rolstoelgebruiker toegankelijk.

Hoe zit het met de keuken?
De ‘oude’ buitenkeuken is niet meer beschikbaar voor de gasten. We zijn op dit moment druk bezig om een nieuwe 40m2 campingkeuken te realiseren. Deze wordt van alle gemakken voorzien.

Verzorgen jullie ook eten? 
Ja, je kan ontbijt en/of avondeten boeken deze bezorgen we dan bij jou accommodatie of in de campingkeuken.

Waarom apart lakenpakket/schoonmaakkosten? 
In tegenstelling tot hostels en hotels rekenenen wij wel aparte lakenpakket en schoonmaakkosten. Dit omdat we mensen willen stimuleren om meer dan 1 nacht te boeken. De totaal prijs voor 2 nachten is dan een stuk voordeliger dan wanneer je een inclusieve prijs voor 1 nacht hanteert.

Wat is de toeristenbelasting?
De toeristenbelasting voor campings in de Gemeente Groningen is 2 euro per persoon per nacht.

Zijn honden toegestaan? 
Onze camping is het huis van 9 katten. Honden verstoren teveel de rust dus we hebben liever geen honden.

Waar kan ik boeken? 
Je kan rechtstreeks op deze website boeken. We gebruiken het boekingssysteem Checkfront. Eventueel kan je ook via andere kanalen boeken zoals booking.com, AirBNB of Hostelworld. Hier wordt wel een toeslag gerekend.

Hoe is jullie organisatie opgebouwd?
We hebben een mix van vaste mensen, tijdelijke krachten, vrijwilligers en betaalde mensen.

Wil je bij ons komen helpen? 
Dat kan we zijn op zoek naar mensen die bijvoorkeur meer dan 10 dagen willen helpen. Wil je een keer een dagje komen wacht dan tot het moment dat er weer klusdagen georganiseerd worden.